Kwantus

Het einde van het academiejaar brengt in de klassieke limiet een overdacht cantus met zich mee. Volgende week, op donderdag 17 mei,

krijgen jullie echter de kans om dit fenomeen van dichterbij te bestuderen en te zien welke kwantum effecten met het proces gemoeid zijn.

Undefined

Quiz

Weet jij wie de derde man was bij de Apollo 11-missie, die in 1969 Neil Armstrong en Buzz Aldrin op de maan zette? En weet je wie er dat jaar zijn eerste (van 5) Tour de France overwinningen haalde? Dan ben jij een ideale deelnemer voor onze jaarlijkse Winaquiz! Ken je het antwoord niet op deze vragen? Geen probleem! Onze quiz is bedoeld voor iedereen, en wordt natuurlijk ook leuk voor iedereen!

Undefined

Tour de Francetus

De campagne is alweer ten einde, maar ons cantusjaar is dat zeker nog niet! Volgende week donderdag 3 mei gaan we onze schachtjes officieel ontgroenen. Daarbij horen natuurlijk vele leuke activiteiten, we luisteren naar hun zangcapaciteiten, testen hun kennis van Wina en het studentenleven, en kijken of Simme zijn zevensprong overleeft! Wil jij hier absoluut bij zijn, schrijf je dan in op de website vanaf !!vrijdag 27 april om 13u!!

Wat? de Tour de Francetus, de ontgroeningscantus van Wina

Waar? de Pavo in Heverlee

Undefined

Advertenties

KPMG

KPMG offers a wide range of opportunities to graduates in mathematics, physics and actuarial sciences. Whether in Actuary, Financial Risk Management, Internal Audit & Risk Compliance or one of our other specializations, our Risk Consulting department offers the perfect job opportunities for passionate graduates.

Apply for a job at KPMG Advisory today and become our colleague! You can find our job offers on mykpmg.be!

.

Sagio.be

Op zoek naar studiebegeleiding aan een eerlijke prijs? Sagio.be VZW stelt kwaliteit voorop! Of wil je graag zelf je medestudenten verder helpen en bovendien een mooi centje bijverdienen? Neem dan eens een kijkje op www.sagio.be of like de facebook-pagina!