U bent hier

Cantus

Space race cantus

Treed jij in de voeten van Yuri Gagaryn? Of wil je liever in Neil Armstrong's voetsporen treden? Wil je niet eindigen zoals Laika, maar wel als Michael Collins? Kom dan zeker naar de Space race cantus van Wina. Deze vind plaats in de Pavo in Heverlee op maandag 19 maart tijdens de Themaweek. De deuren openen om 20u, het Io vivat is om 20u30. De prijs is wederom 10/12 voor bier en 4/5 voor water. De inschrijvingen beginnen maandag 12 maart om 13u op de Winasite!

Groeten, Cantus

Onbepaald

Verbroederingscantus

Vrijdag 2 maart is het de jaarlijkse verbroederingscantus van de Vlaamse Winakringen! Dit jaar gaan we onze collega's van Filii Lamberti bezoeken in Diepenbeek. Wil jij hier absoluut bij zijn? Schrijf je dan vanaf vrijdag 16 februari 13u in, wees wel snel, want de plaatsen zijn beperkt!

Ps. Winaliance zal onze heen- en terugreis organiseren, later meer info hierover!

Onbepaald

Barcantus

I have a bar, I have cantus... UH! Barcantus! I have a cantus, I have bar... UH! Cantusbar! Barcantus, Cantusbar... Barcantus/Cantusbar *marginaal dansje*

Onbepaald

(Niet)-presidium voor/nadeel cantus

ENKEL VOOR OUWZAKKEN VAN WINA!

Wat is een presidiumweek zonder cantus?
Met de '(niet)-presidium voor/nadeel cantus' willen wij als cantustrio een antwoord zoeken op de eeuwenoude vraag:
'Mag je als presidium jezelf bevoordelen tijdens het organiseren van een activiteit?'.

Onbepaald

Cantus? Cantus!

Bij het horen van het woord 'cantus' gaan vele mensen al huiveren. Taferelen van decadente uitspattingen flitsen door het hoofd. Om deze misverstanden uit de weg te ruimen is dit geschreven. Een beetje uitleg om de vooroordelen te laten verdwijnen, een korte geschiedenis om het cantussen te begrijpen en een motiverende tekst om de oudste studententraditie in ere te houden met jou erbij!