U bent hier

Lid worden

Met deze applicatie kan je je voorinschrijven als lid van Wina (2018-2019). Je moet inloggen met de centrale login of met een Wina account.

Je kan kiezen uit volgende types lidmaatschap:

 • Leden (€8)
  Als lid kan u genieten van een mooie korting bij de cursusdienst van Scientica (gelegen in blok L op de campus). U krijgt eveneens korting op wina-activiteiten en op activiteiten van de andere wetenschapskringen (Bios, Chemika, Geos en Merkator), onder andere TD's en cantussen.

 • Ereleden (€60)
  Indien u erelid wordt, krijgt u alle voordelen van de leden met daarbovenop nog extra voordelen. Zo krijgt u bijvoorbeeld een gratis kerstfeestje. In de loop van het tweede semester wordt er ook een (gratis) ereledendiner voor jullie georganiseerd en om jullie betrokken te houden bij het kringleven zal de preses occasioneel eens de tijd maken om een ware ereledenbrief voor jullie te schrijven.
  Natuurlijk zou u Wina een steun in de rug geven door erelid te worden.

 • Tof Academisch Personeel (€30)
  Als u het TAP-lidmaatschap aangaat bij Wina steunt u in eerste plaats onze kring én de leden, waar deze u eeuwige dankbaarheid voor zijn verschuldigd. U krijgt er bovendien nog een gratis kerstfeestje bovenop.

Centrale login
Account
Vul uw Wina gebruikersnaam in.
Geef het wachtwoord dat bij uw gebruikersnaam hoort.

Als je geen Centrale Login hebt, en je hebt ook nog geen Wina account, kan je je hier registreren. Je zal een oud lidnummer of studentennummer moeten ingeven.