U bent hier

Kwantus

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.
Onbepaald

Het einde van het academiejaar brengt in de klassieke limiet een overdacht cantus met zich mee. Volgende week, op donderdag 17 mei,

krijgen jullie echter de kans om dit fenomeen van dichterbij te bestuderen en te zien welke kwantum effecten met het proces gemoeid zijn.

Wij voorspellen alvast een seniorschap dat van eigentoestand verandert, Een cantustrio in een superpositie van oud en nieuw en een klok die bewijst dat er een onzekerheidsprincipe bestaat voor tijd en promille. Op onze kwantus zullen we ook afscheid nemen van de zwaners die uit hun staat van student vervallen.

Als je dit allemaal wil waarnemen zonder de kwantus uit zijn superpositie te laten vallen schrijf je dan vanaf donderdag 11 mei om 13u00 want de plaatsen zijn beperkt(mensen zijn immers geen bosonen). Vanaf 20u zijn jullie dan welkom en om 20u30 zetten we het io vivat in(daarna zal je dus door de deur moeten tunnelen om binnen te geraken). De exacte locatie kunnen wij niet meedelen uit angst dat onze zaal dan zal wegvliegen, wel kunnen we zeggen dat die zaal de PAVO in Heverlee zal zijn.

Ten slotte moet ik nog meedelen dat de prijs operator wanneer toegepast op deze cantus 8 euro geeft voor leden op bier en 3 euro voor leden die water willen drinken. Voor niet-leden bedraagt het resultaat 12 en 6 euro respectievelijk.

Cantus